Leder du efter tricks for at bejle til kvinden i dit valg? Læs videre ...
Glem nemmere sagt end gjort dage og nærme sig kvinden med fuld tillid og positiv holdning. Kvinder elsker at være sammen med mænd, der kan se lige ind i øjnene og snakke uden at tøve. Bær et smil, når du er nær hende, og hvis kvinden smiler ryggen på dig, det er et positivt tegn. Men pas på ... hvis hun smiler for meget chancerne er hun måske tage dig at være et fjols. En følelse af humor er et must, men dumme vittigheder kan være en total afskrækket!
Det vigtigste at huske på, mens du imponere en pige ved at tale, er at tale fornuftigt og trygt.
En intelligent tilgang er at blive venner gruppen af venner hun har, det hjælper dig at vide, hvad hendes sympatier og antipatier er. Må ikke følge hende til omfanget af irriterende hende ikke ignorere hende. Gør dig bekendt med de aktiviteter, hun deltager i, og hvis du er uvidende om detaljerne- impress a girl vil helt sikkert hjælpe! Hold dig opdateret for at undgå at føle dum. Hold dig i ro, kan det tage tid.
Kvinder er dygtige, de kan fortælle, når du foregiver. Se dit kropssprog på alle tidspunkter men ikke overdrive-hverken i dressing op eller i tale. Klæd godt vælge dine farvekombinationer med omtanke. Hun skal ikke tage dig som forældet i sans for mode. Og vigtigst af alt, aldrig sætte hende ud med kropslugt! Det er farligt!
Tal mindre Spørg ikke for meget! Under forsøget på at imponere en pige med ord, du må ikke ignorere sine interesser, at tage sig af dem så godt. Foretrækker at lytte til hende, især når der er ingen andre omkring. Kvinder har generelt masser at sige uden din beder det! Lyv ikke om noget hun spørger dig, selvom det handler om din ex-kæreste. Det ville være katastrofalt, hvis hun finder det ud fra en anden. Behandl hende som din bedste ven og fortrolige ... aksjer selv de mest private detaljer om dig selv med hende. Dette er det rette tidspunkt at bekræfte, om hun er interesseret i dig. Watch out for de signaler, hun sender, du ville vide din indsats for at bejle til hende har vist sig frugtbart, hvis hun viser interesse i selv de mest trivielle af dine samtaler og beder dig oplysninger om det samme.
Komplimentere din kvinde afgjort hjælper! Impress. Du skal være opmærksom på hendes smag og undgå at pålægge din egen på hende. Selv hvis du ikke kan lide noget, hun er iført holde vejret-ikke bare sige det lige i ansigtet. Snarere fortælle hende, at hun ser godt ud hver gang, men når du tænker på hende du ser hende i din favorit kjole (og nævne kjolen også). Når du ser hende iført det næste gang-smil. Og hvis det er snart ... det er et positivt tegn